Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PALVELUT JA HINNASTO

 

IMPRORYHMÄ JOOJA / IMPROVISAATIOESITYS 30 min. / 800 €

          

Kaksi näyttelijää ja muusikko. Hinta sisältää matkakustannukset Kouvolan alueelle,  valmistelevan työn osuuden, työntekijäkustannukset ja muut lakisääteiset kulut. Improvisaatioteatterin ALV on 0 %.  Mikäli esiintyminen edellyttää äänentoistolaitteiston käyttämisen, äänentoiston kasaaminen, käyttö ja purkaminen kustantaa 100€. Pidempikestoiset, useamman näyttelijän improvisaatioesitykset tilaustöinä – pyydäthän tarjouksen!

 

EPÄONNINEN ILTA 2-3 h / alkaen 1400 €

 

Tämä ilta ei suju ihan, kuten piti. Tarjoilu ei pelaa, juontaja on humalassa ja mihin se kitaristikin nyt hävisi? Tämä mukaansatempaava, riemastuttava ja yllättävä ohjelma sopii hyvin vaikkapa pikkujouluohjelmaksi ruokailun yhteyteen. Vaikka moni asia illan aikana meneekin pieleen, niin lopulta takaamme kuitenkin onnistuneen illan yllättävien käänteiden ja hyvän musiikin parissa. Ruokailun taustalle musiikkia tarjoaa Harmaat Valot. Hinta sisältää 3-4 henkisen bändin, 2-4 näyttelijän työpanoksen sekä valmistelevan työn, äänentoistolaitteiston, lakisääteiset yrittäjä- ja työntekijäkustannukset sekä matkakustannukset Kouvolan alueella. Esittävän taiteen ALV on 0 %. Huom! Mahdollinen catering ei sisälly hintaan.

 

HAHMO PIILOSSA  1 h / 500 €


Etsitkö juhlaasi tai muuhun tilaisuuteesi hahmoa, joka huvittaa, yllättää ja hämmästyttää juhlaväkeä,  ja joka paljastuukin yleisölle tapahtuman lopussa näyttelijäksi? Olethan yhteydessä, niin räätälöidään juuri sinun juhlaasi sopiva juhlapaikan omistaja, tarjoilija, kokki tai mikä tahansa muu hahmo.

Hinta sisältää matkakustannukset Kouvolan alueelle, valmistelevan työn osuuden (haastattelu 1 h ja hahmon luominen 1 h, pienimuotoinen stailaaminen, esimerkiksi peruukki, meikki ja vaatetus), esiintyminen tilaisuudessa (1 h). Mikäli tilaisuus edellyttää laajempaa stailausta tai maskeerausta, lisätään ammattilaismaskeeraajan palkkio hintaan. Esiintyvän taiteilijan palkkion ALV on 0 %.

 

MURHAMYSTEERI  2-3 h/ alkaen  1400€


Jännitystä tihkuvassa Murhamysteerissä kaikki tapahtumaan osallistujat saavat itselleen roolit ja osallistuvat tapahtuneen murhan selvittämiseen etsivän johdolla. Osallistujille lähetetään rooli ja tiedot illan kulusta erikseen sähköpostiin.

Hinta sisältää 2-3 näyttelijän työpanoksen ja 2-4 henkisen bändin, kilometrikorvauksen Kouvolan alueella, käsikirjoituksen tekemisen/muokkaamisen tapahtumaan soveltuvaksi sekä puvustuksen. Esittävän taiteen ALV on 0%. Huom! Illallinen ei sisälly hintaan. Käyttöoikeuksia käsikirjoitukseen ei tapahtuman ulkopuolella luovuteta asiakkaalle. Täydet käyttöoikeudet käsikirjoitukseen säilyvät JOOJAlla. Kouvolan ulkopuolella tapahtuvassa Murhamysteerissä kilometrit lisätään hintaan. Pyydäthän tarjouksen!

 

DRAAMAOHJAUS

 

Monimuotoista draamaohjausta ryhmille arkeen, juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan – pyydäthän tarjouksen!

 

ESIINTYMISVALMENNUS

 

Esiintymisvalmennusta yksilövalmennuksena tai ryhmille - pyydäthän tarjouksen!

 

DRAAMALLINEN VERTAISTUKIRYHMÄ 10 tapaamiskertaa (20 h) / 2800 €

           

Hinta sisältää matkakustannukset Kouvolan alueelle, valmistelevan työn osuuden, haastattelun ryhmän tarpeista(1 h), ALV 24 % sekä muut lakisääteiset kustannukset. Ryhmän tarpeisiin räätälöity ja kohdennettuja teemoja draaman avulla käsittelevä vertaistukiryhmä esimerkiksi lastensuojelutyön, mielenterveyskuntoutuksen sekä päihdekuntoutuksen tueksi.

 

TYÖYHTEISÖJEN TYÖHYVINVOINTIA TUKEVAT DRAAMAVALMENNUKSET

 

ILOA, INNOSTUSTA JA LÄSNÄOLOA IMPROVISAATIOSTA! 6 h / 1200 €

(Pyydäthän tarjouksen lyhyempien valmennuspakettien osalta!)

 

Keskitytään joko asiakastyön tai työyhteisön vuorovaikutuksen valmennukseen. Tutustutaan ihmisyyden ja vuorovaikutuksen ytimeen: läsnäoloon, hyväksyvään vuorovaikutukseen, vaikuttumiseen, näkökulman vaihtamiseen, rakentavaan argumentointiin ja kuuntelemiseen improvisaatioharjoitteiden kautta sekä reflektoidaan havaintoja oman työn arkeen, myyntiin ja työyhteisön hyvinvointiin sekä elämän moninaisiin vuorovaikutustilanteisiin. Hinta sisältää ALV (24 %), matkakustannukset max. 200 km Kouvolasta, valmistelevan työn osuuden sekä työyhteisön edustajan haastattelun etukäteen (1 h).

 

IMPROVISAATION TEKIJÄNÄ JA KOKIJANA! 7 h / 1500 €

(Pyydäthän tarjouksen lyhyempien valmennuspakettien osalta!)

 

Paketin sisältö sama kuin Iloa, innostusta ja läsnäoloa improvisaatiosta! -paketin sisältö. Päivä päättyy valmennuksen päätteeksi Improryhmä JOOJAn tunnin improvisaatioesiintymiseen, mikä paitsi nivoo päivän aikana omaksutun yhteen, myös vapauttaa, naurattaa ja energisoi osallistujaa improvisaatioteatterin keinoin. Hinta sisältää valmentajan työpanoksen, ALV:n (valmennus 24 %, improvisaatioteatteri 0 %),  matkakustannukset max. 200 km Kouvolasta, valmistelevan työn osuuden sekä työyhteisön edustajan haastattelun etukäteen (1 h).

 

TYÖNTEKO NÄKYVÄKSI! 6 h / 1700 €

(Pyydäthän tarjouksen lyhyempien valmennuspakettien osalta!)

 

Käsitellään draaman, esimerkiksi Forum-teatterin keinoin työyhteisössä, työnteossa tai työn arjessa esiintyvää askarruttavaa aihetta, kysymystä, haastetta, lukkiutunutta tilannetta tai ristiriitaa. Draaman keinoin asian läpinäkyväksi tekeminen mahdollistaa näkökulman vaihtamisen, tilanteen objektiivisen tarkastelun sekä vaihtoehtoisten ja luovien ratkaisumallien löytämisen. Valmennukseen liittyy niin draamallisia kuin kirjallisia ja keskustelullisia osuuksiakin. Hinta sisältää kahden valmentajan työpanoksen, ALV:n  (valmennus 24 % improvisaatioteatteri 0 %), matkakustannukset max. 200 km Kouvolasta, valmistelevan työn osuuden sekä työyhteisön edustajan haastattelun etukäteen (1 h). Pakettiin voidaan liittää myös improvisaatioteatteriesitys valmennuksen päätteeksi. Pyydäthän tarjouksen yhdistelmäpaketista!

Haluatko maksaa osissa?
Joustavan rahoituspalvelun tarjoaa Innovoice.