Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

JOOJA tarjoaa erilaisia esittävän taiteen palveluita, kuten improvisaatioteatteria, Murhamysteereitä, kesäteatteriproduktioita sekä Hahmo piilossa -rooleja. JOOJAn osallistavan ja soveltavan draaman palveluista löydät lisää Draamapalvelut välilehdeltä. 
JOOJAn improvisaatioteatteri työstetään yleisön toiveita kuunnellen aina kuhunkin hetkeen sopivaksi yhdistäen draamallisia ja musiikillisia elementtejä. JOOJAn ohjelmistoon kuuluvat niin improvisaatiotekniikoista koostetut sketsityyppiset ohjelmat kuin improvisoidut kokoillan näytelmätkin. JOOJA tarjoaa iloista, energistä ja nauruhermoja kutkuttavaa ohjelmistoa yleisötapahtumiin, juhliin, työyhteisöjen tapahtumiin, kouluihin, päiväkoteihin ja muihin tilaisuuksiin maan ja taivaan väliltä! 
Improvisaatioteatteri on tyhjästä syntyvää teatteria. Kohtauksen sisältö on yhtä suuri yllätys niin näyttelijöille kuin yleisöllekin. Improvisaatioteatteri on hetken kauneuden ja elämän ohikiitävyyden sekä vuorovaikutuksen ylistys! JOOJAlaisten sydämen asiana on ilon ja energian välittäminen yleisöön, heittäytyminen sekä onnistuneen vuoropuhelun käyminen yleisön kanssa.

 

JOOJAn Murhamysteereissä osallistujat saavat itselleen roolit. Yksi murhataan, yksi on murhattu. Kaikki ovat epäiltyjä eikä mikään ole sitä, miltä näyttää. Murhamysteerit tuovat kutkuttavan jännittävää vaihtelua juhliin, tyhy-päiviin sekä muihin tapahtumiin niin yksityistilaisuuksiin kuin työpaikoillekin. Lähde rohkeasti mukaan valheiden, juonittelun ja petosten maailmaan!

 

JOOJAn Hahmo piilossa -roolit tuovat hauskaa ja yllättävää vaihtelua yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Hahmo piilossa -rooli voi olla esimerkiksi sähläävä tarjoilija, työtään osaamaton talonmies, humalainen DJ tai alati höpöttelevä juhlapaikan emäntä, joka paljastuu yllättävien kohtaamisten ja hauskojen edesottamusten jälkeen juhlavieraille näyttelijäksi. Tilaa Hahmo piilossa -rooli juhlaasi ja yllätät taatusti vieraasi!

 

JOOJAn kesäteatteriproduktio "Kouvolalain normipäivä" vuodelta 2018 saa jatkoa tänäkin vuonna. JOOJAn kesäteatteriproduktio 2019 "Se on Niemiin moro!" esitetään Kouvola-talon ulkolavalla aikavälillä 12.7.2019 - 7.8.2019.